Winkelwagen

Een berichtje van onze oprichter: I've been there

Al meer dan tien jaar leed ik aan stadium IV endometriose, een ondraaglijk pijnlijke menstruatie die elk aspect van mijn leven verstoorde. Jaren van PMS-pijn, vijf operaties, onvruchtbaarheid en chirurgische menopauze eisten een enorme tol van mijn persoonlijke en professionele doelen. Met meer dan 15 jaar in de persoonlijke verzorgingsindustrie en mijn passie om het verschil te maken, zijn we begonnen met het bouwen van Glow Botanica. In samenwerking met artsen en diepgaand onderzoek zetten we ons in om hormonale gezondheid op een nieuwe manier aan te pakken, met natuurgeneeskundige oplossingen die werken.

Voor al die vrouwen die door pijn en ongemak gaan, ik zie je en ik hoor je. Je verdient het om je volledige waar te maken, en wij willen je helpen om dat mogelijk te maken.

-Ana G. Herrera, oprichter

Onze wetenschappelijk adviseur,
Dr. Elizabeth Poynor, PhD


ObGYn, Chirurg & Oncoloog

  • Magna Cum Laude afgestudeerd aan Princeton University
  • Afgestudeerd in geneeskunde aan het Columbia College of Physicians and Surgeons
  • PhD in celgenetica van Cornell University
  • Geavanceerde training in gynaecologie, gynaecologische oncologie en geavanceerde bekkenchirurgie bij Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
  • Klinisch professor NYU (New York University)
Dr. Poynor zit op het snijvlak van westerse geneeskunde en holistische praktijken. Als onze belangrijkste wetenschappelijke adviseur adviseert ze over productinnovatie en ingrediëntentechnologie, en houdt ze toezicht op proeven om de potentie, werkzaamheid en bewezen resultaten te garanderen om de genezing en kwaliteit van leven van elke vrouw te verbeteren.

Onze adviseurs

Voorvechters van patiënten, wetenschappelijke vernieuwers en opinieleiders op het gebied van geneeskunde - traditioneel en holistisch - welzijn en levensstijl, schoonheid, voedingswetenschap en meer, vormen onze raad van experts. Door toegewijde autoriteiten uit een breed scala van disciplines samen te stellen, kunnen we het welzijn van hormonen versterken, zodat vrouwen zich gesteund, in balans en zorgeloos voelen.

MZ Goodman

Chief Growth Officer

~ Glossier
~ Goop
Manuel Fdez, PharmD

Dermatologisch farmacoloog

~ R&D Expert of Topical Treatments
Jose M. Palencia

Voormalig CEO, World Duty Free

~ Private Equity Advisor
~ IE Business School Lecturer
Anne Kurtz, PhD

R&D en merkinnovatie

~ Former Unilever Exec.
~ Startup Advisor