Winkelwagen

Gesteund door onderzoek, ontwikkeling en testen

Experts van wereldklasse

Artsen & Derma-Farmacologen achter de studies. We werkten samen met een innovatieve CRO (CONTRACT RESEARCH ORGANISATION) met meer dan 10 jaar ervaring in het leiden van consumentenonderzoeken met gerenommeerde merken. Onze resultaten zijn beoordeeld door Dr. Elizabeth Poynor, PhD, en oprichter van Poynor Health.

Deelnemers

We hadden 100 deelnemers. Het doel van de studie was om de kwaliteiten, werkzaamheid en toekomstig gebruik van een product te beoordelen om het ongemak van het premenstrueel syndroom en symptomen van premenopauze en menopauze te verbeteren. 50% van de deelnemers had PMS-symptomen en de overige 50% had symptomen van de menopauze. Ze waren tussen de 28 en 55 jaar oud en gebruikten 60 dagen lang dagelijks Tummy Butter.

De Studie

De CRO stuurde elke deelnemer een merkloos product. Er is speciaal voor dit onderzoek een app gemaakt, die een pre-vragenlijst en een dagelijkse check-in bevatte waarin deelnemers werden gevraagd om tijd en gebied van gebruik op te geven, om consistentie en naleving te garanderen. De resultaten worden op deze website gepubliceerd. Onze volgende studie zal begin 2022 van start gaan en zal 120 vrouwen omvatten.

Premium ingrediënten. Premium resultaten.
testsultaten Tummy Butter

van de vrouwen zou stoppen met het gebruik van
hun huidige behandeling

ervaart een vermindering van
symptomen

ervaart
verbeteringen in stemming

*Klinische test uitgevoerd met 100 vrouwen gedurende 60 dagen

Ondersteund door de wetenschap:
Waarom onze producten zo effectief zijn

Wanneer u het beste van de natuur en het beste van de wetenschap combineert, krijgt u betere resultaten. Ingrediënten doen er zeker toe, maar de interactie tussen ingrediënten is ook van belang. Dit is waarom formulering zo belangrijk is:

Combinatie
Een ingrediënt kan op zich prima zijn, maar in combinatie met een ander ingrediënt kan het mogelijk kracht verliezen of te veel kracht hebben! Een "veilig" ingrediënt kan zelfs problematisch worden als het wordt gecombineerd met een irriterend ingrediënt.

Kalibratie + Dosering
Het is echt het eindproduct dat telt. We kunnen allemaal naar de supermarkt gaan en de beste ingrediënten halen. Die ingrediënten kunnen worden gecombineerd om een ​​smakelijk gerecht te maken - of een gerecht dat niet zo lekker is. Het gaat erom hoe de ingrediënten zich vermengen voor het eindproduct.

Methoden
Bij Glow geloven we in het evalueren van de formule als geheel, niet alleen de samenstellende ingrediënten. Het is harder werken, maar we geloven dat de resultaten de extra inspanning waard zijn.